TÓTH ATTILA

2024 elejétől a Mobilmánia énekes frontembere.

Az M1 TV Társulat című tehetségkutató műsorában tűnt fel 2007-2008-ban, ahol az akkor huszonöt éves István, a király című rockopera főszereplőit válogatták. Első színpadi szerepe így a rockopera Tordája lett. 2010-ben a Madách Színház,  Jézus Krisztus Szupersztár előadásának címszerepében is megmutatkozott, 14 éve énekli Jézust. De játszotta már többek közt ott a Nyomorultak főszerepét is.  A népszerű metál bandával, a Pokologép együttessel kapcsolatban is megjelenik a 14-es szám, hiszen ennyi éven át volt a banda tagja.
2024. februárjában csatlakozott a MobilMániához. A bemutatkozó koncertje sem rendhagyó, hiszen a teltházas Szimfonikus Rock koncerten hallhattuk először a zenekarral.
Alázatos, szerény, kedves srác, aki rendkívül jó hangi adottságai mellett a fizikumára is odafigyel, rendszeres edzéssel fejleszti állóképességét. Igazi túlélő, aki 2018-ban bekövetkezett súlyos sztrókja után kemény munkával tért vissza a színpadra. Korábbi házasságából egy felnőtt fiú édesapja. Felesége Dóri, táncművész, többszörös világbajnok.

"Hány dal, hány történet még nincs megírva..."

JÉZUS

2010 óta énekli a Madách Színházban Andrew Lloyd Webber híres darabjának főszerepét a Jézus Krisztus Szupersztárban.

METÁLMÁNIA

Attila 14 évig volt a sokak általt kedvelt Pokolgép együttes tagja.

TÚLÉLŐ

 2018 ban egy súlyos sztrókot élt túl. Családjának és akaraterejének köszönhetően teljesen felgyógyult. Azóta még jobban vigyáz az egészségére, sokat sportol.

Szimfonikus Rock 

Attila első dala, amit a Mobilmániával énekelt, a Messziről jövünk című rock ballada, első koncertjén velünk, a MOMKultban.
Közreműködik a Vass Lajos Szimfonikus Zenekar.
Vezényel: Mester Dávid

JÉZUS

Ian Gillan után Attilát is kiválasztották Jézus szerepére a Jézus Krisztus Szupersztárban. Mi több, 14 éve játssza a Madách Színházban.
Nagyon büszkék vagyunk rá!

Isten hozott

Keress minket a közösségi médiákban, a videómegosztókon, a lemezboltokban és leginkább a koncertjeinken!

Koncertszervezés:

ZEFFER ANDRÁS
Email: mobilmania@rockband.hu Phone: +36-70-420 51 98                    

Links

Spotify oldalunk, dalainkkal
YouTube csatornánk, videóinkkal
Facebook oldalunk, infókkal

Site was created with Mobirise