MOBILMÁNIA -FONOGRAM DÍJ

Egyik legszebb fotónk
2011-ben, a Magyarországon legrangosabb szakmai elismerést, a Fonogram-Díjat kaptuk AZ ÚT LEGYEN VELED című
CD-nkre.

ARÉNA 2018

Hármas jubileumot jegyében telt  első Aréna koncertünk. Vikidál 70, Zeffer 60 és a Mobilmánia 10. szülinapját ünnepeltük veletek egy 4 órás monstre koncerten, ahol  teltházzal örvendeztettetek meg minket. Emlékezetes, áldott este volt.
FOTÓK...

USA Tour 2019

ÉSZAK-AMERIKAI TOUR 2019

Álmodoztunk róla, majd megcsináltuk! 10 nap alvás nélkül, 8 repülőút, pár nap alatt nyár, tél és tavasz... Los Angeles, Santa Monica, Vancouver, Edmonton. Minden pillanata hatalmas élmény volt. Reméljük, még visszatérünk.
FOTÓK...

Tabán

TABÁN

Sok éven át erről is csak álmodoztunk. Azután a rendezők az első koncertünk után látva sikerünket, immár sokadszorra hívnak meg minket. Egy zenekar életében nagy mérföldkő. IMÁDJUK!

Barba Negra koncertek

BARBA NEGRA

Mindig kiemelt esemény számunkra amikor itt játszunk. És megtisztelő, hogy a tulajdonos barátunk minden évben többször is számít ránk. Izgalmas, mikor közel 100 ember azért dolgozik, hogy minden tuti legyen. Tudod, hogy mire számíthatsz: sikerre! 

Mobirise

ARÉNA ÚJRA!

2021-ben a pandémia ugyan belepiszkított a terveinkbe, de közel 40 kollégánkkal így is csodás estével ünnepeltük Bajnok és Zefi 40 éve tartó közös zenei pályáját.
FOTÓK...

Mobirise

100% MOBIL

2023 januárjában 2 napra foglaltuk el a Barba Negra Red szÍnpadát. 13.-án 100% Mobil címmel adtunk koncertet, kizárólag régi P.Mobilos múltunkból, ehhez illő bajuszokkal, parókákkal, régi lámpákkal... 14.-én pedig műsoron csak a 2008 után született Mobilmánia dalaink szerepeltek, de itt már helyet kaptak a látványelemek is.
FOTÓK...

Mobirise

LONDON 2023

A rock őshazájában koncertet adni...és egyáltalán együtt ott lenni... a hab a tortán pedig az volt, hogy Magyarországról is többen megleptetek minket ott is! Három nap, jókedv, sok kocsma, sok városnézés, kevés alvás....felejthetetlen élményekkel jöttünk haza.
FOTÓK...

HÁRMAS JUBILEUM

Vikidál 75- Zeffer 65 - Mobilmánia 15.
Egy teltházas Barba Negrában ünnepeltünk veletek. Vikidál Gyuszi és Zefi életművéből és a Mobilmánia szerzeményeiből összeállított műsorral. Vendégünk volt Szirota Jennifer és Molnár Gyuri (Omega). 
A koncert végén pedig több órán keresztül dedikáltunk.

Mobirise

AGÁRDI POP-STRAND

Akár nevezhetnénk ezt a helyet a Mobilmánia születési helyének, hiszen egy -akkoriban hagyományos- RockBand koncertre meghívta Zefi a P.Mobilból szintén kirúgott zenésztársakat és ebből jött az ötlet, hogy koncertezzenek párat MobilMánia néven. Aztán az óriási érdeklődés, a nagy siker hál' istennek "véglegesítette" a zenekart.
A Pop-Strand pedig egyik kedvenc helyünk lett, bízunk benne, hogy érdemesnek találtatik a felújításra és sokáig lesznek még itt koncertek.

SZIMFONIKUS ROCK

Már 2019-ben terveztük, aztán a pandémia áthúzta a terveket. Idén (2024) pedig a próbák előtt derült ki, hogy Árpi külföldre költözik, és Tibi is "bedobta a törölközőt", így lett ez a koncert Tóth Attila -énekesünk- és Hornyák Petya -dobosunk- bemutatkozó koncertje is.  Emiatt aztán még nagyobb izgalommal készültünk, de a több, mint 100 fős stáb hihetetlenül odaadó munkája meghozta a sikert...na és ti, akik hetekkel az előadás előtt már az összes jegyet megvásároltátok, így teltház előtt élveztük a tíz perces vastapsot!
FOTÓK...

OSZD MEG EZT AZ OLDALT!

Isten hozott

Keress minket a közösségi médiákban, a videómegosztókon, a lemezboltokban és leginkább a koncertjeinken!

Koncertszervezés:

Zeffer András
mobilmania@rockband.hu
+36-70-420 51 98                   

Links

Spotify oldalunk, dalainkkal
YouTube csatornánk, videóinkkal
Facebook oldalunk, infókkal

Mobirise web page software - Click now