NUSSER ERNŐ

2017 elejétől a Mobilmánia gitárosa, 
gitáros dalszerző.  

Diplomája szerint logisztikai mérnök, aminek hasznát veszi nap, mint nap, hiszen egész élete egy logisztika. A hétköznapokban egy vidéki nagyvárosban igazi bizniszmen, esténként két kicsi lányának mesél, és miután ők elaludtak, nekikezd a gyakorlásnak.  A színpadon nem csak gitározik, őszinte szenvedéllyel van jelen, figyel a zenésztársakra és a közönségre is. Fiatal kora ellenére több éves zenész múlttal rendelkezik, ez nem csak a színpadi rutinban, de az egész hozzáállásában meglátszik. Kedves, megbízható zenésztárs, akivel nem csak zenélni, de beszélgetni is jó. Zeneszerzésben is kiváló alkotó. 
Két kislány boldog édesapja.

"Engedd, hogy én is jöjjek.
Mindegy hová megyünk
Csak valahová, valamiért legyünk"

Mobirise

CSAJOK

Ernő két csodás kislány édesapja, így erősíti a zenekaron belül egyébként is többségben lévő lányos apukák táborát. 

Mobirise

GITÁROK

Fiatal kora ellenére egész komoly zenész múlttal rendelkezik. Gitárokból is igyekszik a legjobbakat megvásárolni. Nagy nevű elődjeit követve boldog tulajdonosa több Gibson gitárnak is.

Mobirise

EGY KIS PLUSZ

"Egy dalt nem elég eljátszani, ahhoz mindig kell adni valami pluszt..."
Még 2017-ben, amikor a zenekarba került, készült Ernővel egy riport. Azóta hihetetlenül gyors és tartalmas karriert futott be a Mobilmániával.

TABÁN

Minden zenész álma, a legendás Tabán színpadán muzsikálni. A Mobilmániának már háromszor megadatott ez az élmény. Legutóbb, 2019 május elsején éppen egy Észak-Amerikai Turnéról érkeztünk egyenesen ide. Felejthetetlen emlék!

Rajtam csak szeretet győz

A Vándorvér című lemezünkről egy kedvenc dalunk, aminek egyik dalszerzője Nusser Ernő. Nem csak a lemezen, de a koncerteken is nagy sikere van.

Isten hozott

Keress minket a közösségi médiákban, a videómegosztókon, a lemezboltokban és leginkább a koncertjeinken!

Koncertszervezés:

Email: mobilmania@rockband.hu                    
Phone: +36-70-420 51 98                    

Links

Spotify oldalunk, dalainkkal
YouTube csatornánk, videóinkkal
Facebook oldalunk, infókkal

Made with Mobirise - More here