free bootstrap themes

KÉKESI LÁSZLÓ

Mobilmánia basszusgitárosa, 
énekese, dalszerzője.  

A Mobilmánia alapító-tagja. Igazi ős Mobilos, éjszakai rockker. Zefivel idén éppen 40 éve, hogy együtt zenélnek. Fő zenekarok: P.Mobil, TRB, RockBand és Mobilmánia. Közel 50 éve a színpadon, számos nagy sláger fűződik a nevéhez. Számára nincs fontosabb a zenénél, a koncerteknél, de a próbákra is pontosan, felkészülten érkezik. A közönséggel is közvetlen. A zene mellett imádja még a jó focit, egyik beceneve is innen származik, mert még tini korában egy éremmel a nyakában járkált, akkor ragadt rá a 'Bajnok' név. De a zenekaron belül leginkább Janeknek, Józsinak, Sóskának, Jegenyének szólítják. 

"Vezet a nő, így ma ihatok én.
És a tegnap a holnappal összeér.
Rám néz, és így szól,
Élünk, és újból rock ’n’ roll van.
Mint jó napokban.."

Mobirise

40 ÉV

2020-ban immáron 40 éve zenél együtt Bajnok és Zefi. Ebből az alkalomból készülegy igazán különleges dupla CD, amin 20 Bajnok és 20 Zefi szerzemény hallható majd a közös zenekarok repertoárjaiból. P.Mobil, TRB,RockBand és Mobilmánia dalokat adnak elő Magyarország legnépszerűbb énekesei, a Mobilmánia zenészeivel.

Kékesi Dani

VÉRVONAL

Bajnok méltán lehet büszke Dani fiára, hiszen ő jelenleg is dobolni tanul, méghozzá egy híres zeneiskolában, Londonban. Nagyobb koncerteken-ha éppen haza tud utazni- többször látható a Mobilmánia színpadán, mint legutóbb, Bajnok 68.szülinapi koncertjén a Barba Negra Klubban.

Mobirise

LETILTOTT INTERJÚK

Ritkán nyilatkozik. Ha mégis, akkor miért tiltják le? A Mobilmánia megalakulása után az előző zenekar vezetőjének mocskolódásai miatt döntöttek úgy a Mobilmánia zenészei, hogy nem szeretnének megjelenni egy P.Mobilról szóló újságban. Évekkel később mégis hozzájárultak, így már olvasható a Bajnokkal készült interjú is.

MOBIL ÉS MÁNIA

TUNYOGI Péter mindannyiunknak nagyon hiányzik. Ő is alapítója volt a Mobilmániának.
A videón Tunyó korábbi hangját kíséri a zenekar élőben. A felvétel az Aréna DVD-n látható.

HA ÚJRA KEZDENÉM

BAJNOK EGYIK LEGISMERTEBB, LEGNÉPSZERŰBB SZERZEMÉNYE, AMIT MINDEN KONCERTÜNKÖN HALLHATTOK.

Isten hozott

Keress minket a közösségi médiákban, a videómegosztókon, a lemezboltokban és leginkább a koncertjeinken!

Koncertszervezés:

Email: mobilmania@rockband.hu                    
Phone: +36-70-420 51 98                    

Links

Spotify oldalunk, dalainkkal
YouTube csatornánk, videóinkkal
Facebook oldalunk, infókkal