free website maker

GAMSZ ÁRPÁD

2017 elejétől a Mobilmánia frontembere .
Énekes, gitáros dalszerző.  

Londoni építő-mérnöki munkáját adta föl a Mobilmániáért, a rock zenéért. Hihetetlen karriert futott be, hiszen már az első évben megjelent a Vándorvér című lemez, több szerzeményével és énekével, majd egy remek nyári és őszi koncertturné után azonnal az ARÉNA következett, majd újabb nagy koncertek után egy Észak-Amerikai tour és a legendás Tabán. Közben elkészült egy dupla, kétnyelvű Best Of lemez, ahol a Mánia dalokat angolul is elénekelte. Az Aréna koncertről egy 5 korongos box és dupla bakelit is megjelent. És nincs megállás! Jelenleg készül a Bajnok & Zefi 40 jubileumi dupla CD, amin Árpi több dalt is fog énekelni, népszerű magyar rocksztárokkal együtt, valamint gitárjátékával is több legendás dalt tesz maibbá.

"És nincs szivárvány. Káprázat van csak.
Egyszerre vagy nagy és parányi rész.
Részben egész. Egészben rész."

Mobirise

COVID-19

Zefivel online, találkozás nélkül írtak a karantén ideje alatt egy dalt, aminek a Covid-19 munkacímet adták. Jelenleg Horváth Attila írja rá a dalszöveget. Amint kész, bemutatjuk!

Mobirise

GRÉTA

Árpinak márciusban megszületett második gyermeke, a kicsi Gréta, aki jól érzi magát a karanténban, mert sokat lehet szüleivel.

Mobirise

BYE, BYE LONDON...

Egy hihetetlen karrier ezzel a mondattal kezdődött: "Részemről mehet a móka, én mostmár erre beáldozom az életemet..."

AKUSZTIK

Az M2 Petőfi TV-től kaptuk a felkérést egy ötven perces koncertprogramunk felvételére, az Akusztik Legendák című műsorukba.
Élveztük a dalok áthangszerelését és a felvételt.

ÍGY KÉSZÜLT

Az akusztikus műsorunk előkészületei közben kisebb riportok is készültek a tagokkal, köztük Árpival is, aki bemutatta a műsorban használt gitárjait.

Keress minket:

A közösségi médiákban, a videómegosztókon, a lemezboltokban és leginkább a koncertjeinken!

Koncertszervezés:

ZEFFER ANDRÁS
Email: mobilmania@rockband.hu Phone: +36-70-420 51 98                    

Linkek:

Spotify oldalunk, dalainkkal
YouTube csatornánk, videóinkkal
Facebook oldalunk, infókkal
Instagram profilunk, fotókkal