RAKTÁRKONCERT

Raktárkoncert

A pandémia miatt szinte az összes 2020-ra szervezett koncertünk elmaradt. Persze nem csak mi, hanem az összes koncertező zenekar színpad -és bevétel-nélkül maradt. Ezért különösen örültünk, amikor a Mobilmániát is felkérték az úgynevezett Raktárkoncertekben való részvételre. Köszönjük a lehetőséget!

Az "Élő legendák" elnevezésű csoportban sok-sok ismert pályatársunk kapott lehetőséget egy 50 perces koncertprogram  kép- és hangfelvételére, profi körülmények között és profi stáb résztvételével. Soha nem látott gyűjtemény részesei lehetünk így, ami bemutatja a -szinte- teljes magyar zenei élet résztvevőit 2020-ban. Az elkészült koncertvideók már elérhetőek!
A MindiGo appot kell csak letöltened, ott regisztrálni és ingyen megnézheted az összes koncertet addig is lessetek be a kulisszák mögé, ahol láthatjátok, hogy hogyan készülődtünk a közönség nélküli koncertre.
(tanácsok a MindiGo regisztrációhoz: a születési időt kötőjellel fogadja el Pl.: 1984-10-12  a jelszónál pegig használni kell kis- és nagybetűket, számot és írásjelet is Pl: Mobilmania20_ )

RAKTÁRKONCERT

Nézz be a kulisszák mögé. Így készült...

RAKTÁRKONCERT

Ez még mindig nem a koncertünk, de érdekelhet, hogyan készültünk...

OSZD MEG EZT AZ OLDALT!

Keress minket:

A közösségi médiákban, a videómegosztókon, a lemezboltokban és leginkább a koncertjeinken!

Koncertszervezés:

ZEFFER ANDRÁS
mobilmania@rockband.hu
+36-70-420 51 98

Linkek:

Spotify oldalunk, dalainkkal
YouTube csatornánk, videóinkkal
Facebook oldalunk, infókkal
Instagram profilunk, fotókkal

Site was started with Mobirise themes