Mobirise

40 ÉV ROCK 40 ELŐADÓ

KARÁCSONYI NAGYKONCERT AZ ARÉNÁBAN- MERT ÖSSZETARTOZUNK!

Vikidál 70, Zeffer 60, Mobilmánia 10 CD-DVD

BAJNOK & ZEFI 40 címmel jelent meg 2020-ban egy jubileumi válogatás lemez, parádés sztárvendégekkel, amit most egy látványos KARÁCSONYI NAGYKONCERT követ, a Budapest Sportarénában. Kékesi 'Bajnok' László és Zeffer András-Zefi az elmúlt 40 év közös zenekarai (P.Mobil, TRB, RockBand és Mobilmánia) dalaiból választott ki 20 - 20 szerzeményüket, amiket a Mobilmánia muzsikusai (Gamsz Árpád, Zeffer András, Kékesi László, Donászy Tibor, Nusser Ernő) mellett neves közreműködőkkel hallhattok szenteste előestjén.
Többek között énekel majd: Charlie, Keresztes Ildikó, Szandi, Pataky Attila, Nagy Feró, Varga Miki, Takáts Tomi, Kalapács Józsi, Nyerges Attila, Roy, Sipos Peti, Sipos Tomi, Szirota Jennifer, Kálmán Gyuri, Rudán Joe, Kiss Zoli, illetve hangszeresek közül pl. Závodi Janó, Alapi István, Lukács Peta, Fischer László, Frenreisz Károly, Csillag Endre, Bogdán Csaba, Szijártó Zsolti, Cserfalvi „Töfi” Zoltán, Jankai Béla, Horváth Misi....
Hangjukkal emlékezünk meg két elhunyt kollégánkról, Balázs Fecóról és Tunyogi Péterről.
De ünneplésre is jut idő bőven, hogy csak pár születésnapot említsünk: Bajnok 70, Horváth Attila 70, és Pataky Attila tortájára is idén került fel a 70-es szám.
A pandémia különösen rámutatott arra, hogy milyen törékeny a világunk, és, hogy milyen fontos az összefogás. Sehol máshol nem érezhető ilyen szinten a tolerancia, az elfogadás, az összetartozás élménye, mint egy rock koncerten. Itt valóban nem számítanak a különbözőségek. Azzal, hogy a Magyar rock szakma nagyjai összefogtak és együtt lépnek színpadra, még inkább példát mutatva erősítik az összetartozás fontosságát. Szenteste előestéje még meghittebbé teszi az ünnepi koncertünket, ami reményeink szerint egy életre szóló élményt nyújt majd mindannyiunknak.
 Megismételhetetlen előadás- nehogy kihagyd!
 Jegyek az EVENTIM, a JEGY.HU és a Rock1  oldalain vásárolhatóak meg. Támogass minket abban, hogy minél hamarabb megvásárolod a jegyedet.
Ültetett koncert, így az érvényes kormányrendelet szerint NEM SZÜKSÉGES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY!
A Papp László Budapest Sportaréna büféi készpénzmentesek, azaz kizárólag bankkártyás fizetés elfogadott. 

JEGYEK: eventim

CD vásárlás...

40 év rock 40 előadó

RENDELD MEG A BAJNOK&ZEFI 40 CD-t!
 A dupla CD-n 20 Bajnok és 20 Zefi (P.Mobil, TRB, RockBand és Mobilmánia) szerzeményt hallhatsz
a Mobilmánia zenészei mellett
40 magyar sztár előadásában:
Balázs Fecó, Charlie, Keresztes Ildikó, Szandi, Pataky Attila, Nagy Feró, Vikidál Gyula, Paksi Endre, Varga Miki, Takáts Tomi, Kalapács Józsi, Nyerges Attila, Roy, Sipos Peti, Szolnoki Péter, Sipos Tomi, Szirota Jennifer, Kálmán Gyuri, Rudán Joe, Kiss Zoli, Kozma Tomi, illetve hangszeresek közül pl. Závodi Janó, Alapi István, Lukács Peta, Csillag Endre, Bogdán Csaba, Szijártó Zsolti, Cserfalvi „Töfi” Zoltán, Horváth Misi.... 

40 dal-40 előadó

Rendeld meg előző Aréna koncertünk kiadványait is:

Mobilmánia kiadványok

OSZD MEG EZT AZ OLDALT!

Mobirise

Keress minket:

A közösségi médiákban, a videómegosztókon, a lemezboltokban és leginkább a koncertjeinken!

Koncertszervezés:

ZEFFER ANDRÁS
mobilmania@rockband.hu

 +36-70-420 51 98                    

Linkek:

Spotify oldalunk, dalainkkal
YouTube csatornánk, videóinkkal
Facebook oldalunk, infókkal
Instagram profilunk, fotókkal