site maker
Mobirise

Ahol a szürkeség véget ér

OSSIAN DAL MOBILMÁNIÁSAN

OSSIAN TRIBUTE - Egyek vagyunk - a Hammer Records és 18 zenekar titkos ajándéka

A szeptemberi HammerWorld magazin extra CD-mellékleteként jelent meg a lemez

A Hammer Records és a HammerWorld magazin egy különleges meglepetés kiadvánnyal köszöntötte Paksi Endrét - 2018.szeptember 15-én a Barba Negra Track-ben.

Az ünneplésből a zenekar kiadója, a Hammer Records sem marad ki, hiszen több hónapos titkos szervezkedés és munka után egy különleges kiadvánnyal lepi meg nem csak a rajongókat, de magát Paksi Endrét is. A HammerWorld magazin szeptemberi számának extra CD-mellékleteként jelenik meg az a korong, melyen a hazai rock zenei élet krémje dolgozott fel egy-egy ikonikus Ossian nótát, miközben Endre erről mit sem sejtett.

Szinte hihetetlen, hogy ennyi ideig, ennyi zenekar titokban tudta tartani, így valóban meglepetés tudott lenni az ünnepeltnek. Nagyon megszerettük a dalt, igyekeztünk úgy hozzányúlni, hogy ne sérüljön, de legyen nagyon Mobilmániás. Töfinél, a Denevér stúdióban játszottuk fel, nagyon dögös kis nóta lett! A koncerten is ott voltam, nagyon megható volt, amikor az Endre külön megköszönte nekünk is. Néha a koncertprogramunkba is betesszük, a közönség is szereti. Zefi

Ahol a szürkeség véget ér

Hallgassátok szeretettel és vásároljátok meg a Hammer zenebarlangban.

Isten hozott

Keress minket a közösségi médiákban, a videómegosztókon, a lemezboltokban és leginkább a koncertjeinken!

Koncertszervezés:

Email: mobilmania@rockband.hu                    
Phone: +36-70-420 51 98                    

Links

Spotify oldalunk, dalainkkal
YouTube csatornánk, videóinkkal
Facebook oldalunk, infókkal